Összetett hír kereső Lakihegy Rádió a facebookon

Programok

2019.05.23
Szigetszentmiklós

A hősökre emlékeznek Szigetszentmiklóson. A Hősök Napja alkalmából tartanak ünnepi műsort a Kossuth Lajos utcai Hősök Emlékművénél május 23-án, 11 órától. Ünnepi beszédet mond Szabó József polgármester, imát pedig Szalkay László református lelkész. A műsor vendégeként fellép Maczkó Mária Magyar-Örökség-díjas, Prima-primissima dijas énekművész. 

2019.05.23
Szigetszentmiklós

A hősöket ünneplik. A Lakihegyi Hősök Napján tartanak megemlékezést Szigetszentmiklóson, a Cseresznyés utcai Hősi Emlékműnél május 23-án, csütörtökön reggel 9 órakor. Ünnepi beszédet, Tóth Pál, a gazdasági bizottság alelnöke mond. 

2019.05.24
BKK Százhalombatta

Csukás István halhatatlan mesefigurái elevenednek meg a százhalombattai kulturális központ előtermi kiállításán május 24-én, (pénteken) 10 és 18 óra között.

2019.05.24
Dunaharaszti

Egészségnapra várják a harasztiakat. A városban májusban rendeznek ismét egészségnapot. A Védőnői Szolgálat által szervezett programon a többi között anyajegyszűrés, vércukor-, vérnyomás- és húgysavszintmérés lesz elérhető ingyenesen, információs pontokon kaphatnak tanácsokat az érdeklődök a méhnyakszűrés és az emlővizsgálat menetéről, de lesz testzsír analízis és légzésfunkciós vizsgálat is. Az egészgénapot a József Attila Művelődési Házban, május 24-én, pénteken 9 és 12 óra között rendezik. 

2019.05.24
Szigetszentmiklós

Gyermeknapra várják a szigetszentmiklósi gyerekeket a Sportcsarnok előtt. A Sátorbábszínház két zenés bábjátékot ad elő és lesz közös bábkészítés is. Emellett a gyerekek felülhetnek egy városnéző kisvonatra, lesz kosaras körhinte és ugrálóvár, arcfestés, kézműves foglalkozások. Aszfaltrajzversenyt is hirdetnek Kedvenc erdei emlékem címmel. A gyermeknapi program május 24-én délután fél 4 és este 7 óra között várja családokat.

2019.05.25
Szigetszentmiklós

Betyáros Gyermeknapot tartanak Szigetszentmiklóson. A Városi Könyvtár és Közösségi Házban és az előtte lévő parkolóban lesznek a programok. Reggel 9 órakor kezdődik az aszfaltrajz verseny, majd lesz kerékpáros ügyességi verseny is. 10 órától Belvárosi Betyárok címmel kezdődik interaktív mesekoncert. A Lurkó Klub művészeti játszóházzal várja a gyerekeket, lesz sárkánykészítés, és agyagos kézműves foglalkozás. 11 órától SEGWAY ügyességi programon lehet részt venni, majd népi játszótér, ügyességi sorjátékok, pónilovaglás is várja az érdekélődőket. 

2019.05.26
Tököl

A világháborúban elhunyt hősök előtt tisztelegnek május 26-án, vasárnap délelőtt 10 órától Tökölön, a Hősök terén. A megemlékezést Dr. Vass Lucia alpolgármester tartja majd. Fellépnek a Szárny-nyitogató Művészeti Iskola és a Weöres Sándor Általános Iskola tanulói, díszőrséget ad a Tököli Mikecz Kálmán Huszárbandérium. Az esemény után 11 órától szentmisére várják az érdeklődőet a római katolikus templomban.

2019.05.27
"Matrica" Múzeum, Százhalombatta

Minden csillag Zágon felé mutat  – az ezzel a címmel, Bekay Nagy Maya Olaszországban élő magyar festőművész műveiből nyílt időszaki kiállítás május 27-éig látogatható a százhalombattai "Matrica" Múzeumban.

2019.05.31
Szigetszentmiklós

Városi Pedagógus Napot tartanak Szigetszentmiklóson. Az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI Hangversenytermében május 31-én, délután fél 6-kor kezdődik a program, melyen ünnepi köszöntőt mond Szabó József, polgármester.

2019.06.14
Szigetszentmiklós

A Szigetszentmiklósi Nő címmel rendeznek fotókiállítás. A Vöröskereszt szigetszentmiklósi szervezetének tárlatát a Városi Könyvtár és Közösségi Ház aulájában lehet megnézni május 14-től június 14-ig. 

Legutóbb játszott 5 dal

17:46

Lazulás, Aprítás
Piggy Dance


17:45

Lakihegy FM107


17:42

Rain
The Script


17:39

Like A Child
Fábián Juli/Zoohacker


17:30

Lakihegy FM107