Összetett hír kereső Lakihegy Rádió a facebookon

Dr. Kun Lászlóné, a dunavarsányi Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár igazgatójával beszélgettünk az idei programokról.

2019, március 22

A műsor vendége Zilling Ibolya, a Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója. Témánk: beiratkozás az iskolába., illetve az oktatással kapcsolatos egyéb kérdések.

2019, március 7

Költségvetésről, Üzleti reggeliről és egyéb aktualitásokról beszélgettünk Gergőné Varga Tündével, Dunavarsány polgármesterével.

2019, február 21

A műsor vendége dr. Somogyvári Zsolt, a Peter Cerny Alapítvány szakmai vezetője. Kiderül majd az is, hogy az elmúlt évben hány gyermeken segített Szigetszentmiklóson a beteg koraszülöttek megmentéséért dolgozó szervezet.

2019, február 14

Hosszú ideje formálódik már a Kis-Duna Menti Praxisközösség, amely februárban megkezdheti működését. A közelmúltban ugyanis pozitív elbírálásban részesült a praxisközösség pályázata, amely az alapellátási és népegészségügyi rendszer fejlesztéséről szól. A cél, hogy Dunavarsány, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós és Majosháza alapellátást nyújtó szakembereinek részvételével elinduljon egy praxisközösségi együttműködés a Szigetszentmiklósi járásban is. Vendégünk Dr. Békássy Szabolcs, Dunavarsány alpolgármestere, háziorvos, a Kis-Duna-Menti Praxisközösség szakmai vezetője.

2019, január 10

Dr. Vántsa Botond, Szigetszentmiklós alpolgármestere foglalta össze a 2018-as év fejlesztéseit.

2018, december 20

Keresztesi Balázs alpolgármesterrel foglaltuk össze a 2018-as év fejlesztéseit.

2018, december 17

Idén is pályaválasztási börzével segítenek a fiataloknak Szigetszentmiklóson. A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ igazgatója az iskolák vezetőivel egyetértésben nyilatkozott az elmúlt évben megtartott JÖVŐ-KÉP szakmaválasztó börze sikerességéről. Idén is az önkormányzatkhoz fordultak az oktatási kerekasztal keretében, hogy ebben az évben is együtt nyújthassanak segítséget a szigetszentmiklósi és környékbeli gyerekeknek, illetve a szakmát kereső felnőtteknek a szakmaválasztásban. Párhuzamosan a Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és AMI koncert-konferencia termében és konyháján az Országos élelmezésvezetők konferenciája zajlik majd, ami tematikájában kapcsolódik JÖVŐ-KÉP börzéhez, mert a szakmai utánpótlás kérdésével is foglalkoznak. A börze november 8-án zajlik majd. A Napirenden vendége Tádics Éva szervező volt.

2018, november 6

Moldván Valéria, a szigetszentmiklósi Adóügyi Iroda vezetője volt a vendégünk.

2018, október 24
Hanganyag:

Legutóbb játszott 5 dal

23:08

Nagy Vagy
Cozombolis


23:03

I Took A Pill In Ibiza
Mike Posner


23:00

Fading
Alle Farben/Ilira


22:55

Solo
Clean Bandit/Demi Lovato


22:52

Life
Desree