Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Pál Dénes - Tulipán
Naptár ikon
2020. február 24. hétfő Mátyás napja van.
Zöld haraszti
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Zöld haraszti
Elválasztó

Nagy siker a közös faültetés Dunaharasztin.

Százával ülteti a fákat a város Önkormányzata a lakossággal összefogva, már a pótkeret is elfogyott. Azok jelentkezhettek, akik szeretnék végigkísérni a házuk előtti közterületen elültetett fa felnövekedését. Az önkormányzat munkatársai kimentek a helyszínre és megbeszélték a tulajdonossal, hogy az adott helyre melyik fafajta alkalmas, illetve hogyan kell azt gondozni. A fa beszerzésével, elültetésével kapcsolatos költségeket az önkormányzat állta. A lakosok vállalása az volt, hogy vigyáznak a cseperedő fára, gondozzák, és felnevelik. Az önkormányzat több olyan közterületet is kijelölt a városban, ahol akár egész fasorok elültetésére is lehetőség van. Rengetegen igényeltek facsemetét. Dr. Szalay László polgármester a program folytatására és kiterjesztésére tesz javaslatot, hiszen szeretnék, ha Dunaharaszti élen járna a környezet-tudatosságban, a társadalmi felelősség-vállalás terén. Amennyiben az anyagi lehetőségek megengedik, már idén ősszel, de jövő tavasszal biztosan újra meghirdetik a „Fogadj örökbe egy fát!” programot.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink