Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Hooligans - Seholország
Naptár ikon
2020. május 26. kedd Fülöp napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Újraindul az élet
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Újraindul az élet
Elválasztó

Korlátozásokat oldnak fel.

Újraindul az ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban Szigetszentmiklóson. Nagy János polgármester elmondta, hogy május 25-től visszaáll a veszélyhelyzet előttire a félfogadás rendje. Fontos azonban, hogy egy légtérben az ügyintézőn kívül egy ügyfél tartózkodhat egy időben. Kivételt képez, ha hozzátartozóval, vagy kísérővel jelenik meg az ügyfél. A védőtávolság betartása itt is kötelező, ahogy a maszkviselés és a kézfertőtlenítés is. A hivatal ügyfélirányítói érintkezés nélküli lázmérővel ellenőrzik az ügyfélszolgálatra érkezők testhőmérsékletét. A házasságkötésekre és temetésekre vonatkozó előírások is változnak. A házasságkötések alkalmával, maximum annyi fő lehet jelen a házasságkötő teremben, hogy a biztonságos védőtávolság tartható legyen. A temetésekkel kapcsolatos korlátozásokat is feloldották. A Kormány rendelkezése alapján újranyithatnak a játszóterek is. A Kéktó Szabadidőparkban található kondipark hétfőtől újra használható - jegyezte meg a polgármester.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink