Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Nickelback - When We Stand Together
Naptár ikon
2020. május 26. kedd Fülöp napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Újra lesz piac Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Újra lesz piac Dunaharasztiban
Elválasztó

Be kell tartani a szabályokat. 

Ismét kinyit a piac Dunaharasztiban – jelentette a város internetes oldalán Szalay László polgármester. A városvezető közleményében leírta, hogy elsőként május 23-án nyit majd ki a városi piac, amely ezzel visszaáll a már megszokott szerda-szombati működésre. Az árusok elfoglalhatják a helyüket, ebben nem lesz semmiféle korlátozás, vagyis a szolgáltatások köre a régi lesz. A piac területén ugyanakkor kötelező lesz a maszk, vagy bármilyen szájat és orrt eltakaró ruhadarab viselése az árusok és a vásárlók részére is. Ezzel együtt a kérik, hogy az előírt biztonsági távolságot lehetőség szerint mindenki tartsa meg. Reggel hat és nyolc óra között csak a 65 év felettiek tartózkodhatnak a piac területén. Ezt követően mindenki számára szabadon látogatható a piac. A polgármester azt kéri a helyiektől, hogy családonként csak egy ember menjen vásárolni és a gyerekeket ne vigyék magukkal. Az önkormányzat munkatársai folyamatosan figyelik majd a szabályok betartását. 

(Fotó: dunaharasztionline.hu)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink