Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. október 01. csütörtök Malvin napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Továbbra sincs alpolgármester
Elválasztó
Hírek » Ercsi » Továbbra sincs alpolgármester
Elválasztó

Ötödször sem sikerült.

Ismét nem választott alpolgármestert Ercsi képviselő-testülete. Szabó Tamás polgármester immár ötödik alkalommal terjesztette be javaslatát, amelyben azt kérte a városatyáktól, hogy Fischer Ádámot válasszák meg alpolgármesterré. A testület immár ötödik alkalommal szavazta le az előterjesztést, így továbbra sem választott meg a posztra senkit. A testület legutóbbi ülésén, még a szavazás előtt, Dr. Feik Csaba jegyző felhívta a képviselők figyelmét arra, hogy a város mulasztásos törvénysértést követel azzal, hogy nem választ alpolgármestert. Ezzel kapcsolatban a Fejér Megyei Kormányhivatal is jelzéssel élt már és a felügyeleti szerv február 25-ig adott határidőt az önkormányzatnak arra, hogy szüntesse meg ezt az állapotot. Úgy tűnik ebben a tekintetben nem lesz elmozdulás, vagyis a hivatal mindenképpen lép majd az ügyben, ám egyelőre nem tudni mi lesz a reakció.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink