Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2021. december 08. szerda Mária napja van.
 Telephely átadás 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós »  Telephely átadás 
Elválasztó

Állami támogatással valósulhatott meg az új telephely.

A szigetszentmiklósi Kisép-Generál Kft. 2019-ben mintegy 80 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert telephelyfejlesztésre, mely idén teljes egészében elkészült. Kiss Rudolf, a cég ügyvezetője rádiónknak elmondta, már 2010-ben megkezdték a tervezést, melynek fő célja az volt, hogy új munkahelyeket teremtsenek a városban. A korábbi tervek alapján a beruházás során az új épületben egy bemutatóterem, adminisztratív feladatok ellátására szolgáló irodák, illetve tárgyalóterem kapott helyet. Az ügyvezető hozzátette, az állami támogatáson túl a megvalósításhoz önerőre is szüksége volt a cégnek.

A szigetszentmiklósi céggel a térség több településének önkormányzata dolgozott együtt, amik nagyon elégedettek voltak a fejlesztésekkel. Hoffman Pál, Tököl polgármestere rádiónknak adott interjújában elmondta, a városban a spotklub ház felújítását és a sportcsarnok rekonstrukcióját végezték el. A cég jelenleg is dolgozik Tökölön, ahol a lakótelepi iskola fűtéskorszerűsítési és burkolási munkálatait vállalták el. A polgármester hozzátette, várhatóan év végére végeznek a felújításokkal, de néhány tényező megnehezíti a cég munkáját.

A helyszínen készített teljes interjú lentebb meghallgatható:

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Ügyeleti díj nélkül, reggel 8-tól este 8–ig.... Vasárnap 9-től 7-ig tart nyitva!

Tököl, Hermina út 1-3. A Tesco főbejáratánál!

Hamburgereink egyedi, házi készítésű majonézzel és hagymalekvárral készülnek.

Pulled pork, CSAK nálunk, IGAZI Pulled pork szendvicsekkel is várunk és a Nápolyi pizzáinkat eredeti olasz recept alapján készítjük.

Rendelhetsz személyesen, vagy telefonon. a 0670-316-29-52-es számon.

Tony’s Burger; Tökölön a Csépi út 55-szám alatt. 
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink