Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Sean Kingston/Wiz Khalifa/Chris Brown - Beat It
Naptár ikon
2020. július 06. hétfő Csaba napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Mozaik ismétlés Lakihegy Rádió
Támogatások
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Támogatások
Elválasztó

Támogatás a sportegyesületeknek.

Az Ifjúsági és Sport Bizottság napokban tartott ülésén tárgyalt a szigetszentmiklósi társadalmi- és sportszervezetek beérkező pályázatairól. Sveda Zsolt, a szaktestület elnöke elmondta, hogy a vírushelyzet okán felvették a kapcsolatot a civil szervezetekkel, és a legtöbb egyesület részéről érkezett visszajelzés az igényelt támogatásokkal kapcsolatban. A szabadidősport keretre nyolc szervezet nyújtott be pályázatot - tette hozzá. 
Több egyéni kérelemről is tárgyalt a bizottság, így a többi között a Kakusei Kulturális, Szabadidő és Sportegyesület támogatásáról, amely tatamit vásárol majd az önkormányzat támogatásából. A Csepel-szigeti Kerékpár és Triatlon Sportegyesület részére is megszavazták a támogatást, amely egy versenyt szervez az összegből. Sveda Zsolt hozzátette: a Sportsziget Verseny- és Szabadidős Sportegyesület részére is megszavaztak hozzájárulást, de nem az igényelt mértékben. 
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink