Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Nickelback - When We Stand Together
Naptár ikon
2020. május 26. kedd Fülöp napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Szombattól élnek az újabb korlátozások
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Szombattól élnek az újabb korlátozások
Elválasztó

Szigorítottak a kijárási korlátozáson.

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délutáni bejelentése szerint a polgármesterek hatásköre, hogy településeiken milyen további intézkedéseket eszközölnek a járvány megfékezése érdekében. Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere elmondta, hogy a fokozatosság elvét követve hoznak szigorításokat a városban. Ennek első lépése az április 11-e, szombattól április 13-a, hétfő éjfélig elrendelt korlátozás. Nagy János hangsúlyozta, hogy kizárólag a patikák, élelmiszerboltok, dohányboltok és a piac nyithat ki, más üzleteknek zárva kell tartaniuk. A vásárlókkal érintkező eladók számára kötelező a maszk és kesztyű viselete. Az éttermek és cukrászdák csak elvitelre vehetnek fel rendelést, a helyben fogyasztás tilos. A játszóterekhez és a Kéktó Szabadidőparkhoz hasonlóan a Tanösvényt is lezárják. Azok, akik megszegik a korlátozásokat 50 ezer forintig terjedő pénzbüntetést is kaphatnak - tette hozzá a polgármester. Nagy János felszólítja a szigetszentmiklósiakat arra, hogy a saját és a környezetükben élők érdekében tartsák be a szigorított korlátozást.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink