Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Shaggy - Boombastic
Naptár ikon
2020. május 26. kedd Fülöp napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Segít az Önkormányzat
Elválasztó
Hírek » Tököl » Segít az Önkormányzat
Elválasztó

Készülnek a járvány utáni időszakra

Immár 800 szájmaszkot osztott ki a tököli Önkormányzat a városban dolgozó egészségügyi szakembereknek és a helyi lakosoknak, de további beszerzések várhatóak. A hivatal emellett átszervezte a bölcsődei és az óvodai beiratkozást, a személyes találkozók helyett telefonon és interneten is fogadják a jelentkezéseket. Hoffman Pál, a város vezetője közleményben köszönte meg az önkéntes felajánlásokat, amelyek segítenek a nehéz helyzet kezelésében. Emellett Tököl készül a járvány utáni időszakra is: fertőtlenítőszert rendeltek, amelyet a játszóterek takarítására használnak fel a megnyitás előtt, kifestik az iskolai tornatermeket, nagytakarítás lesz az óvodákban, rendbe hozzák a Kis-Duna parton lévő gyermeküdülőt, takarítanak a parkokban. Ezzel együtt Hoffman Pál bejelentette, hogy az Önkormányzatnál vizsgálják annak a lehetőségét, hogy csökkentsék a városi ingatlant bérlő cégek esetében a bérletidíj csökkentését. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink