Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. május 26. kedd Fülöp napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Online jelentkezés
Elválasztó
Hírek » Taksony » Online jelentkezés
Elválasztó

Iskolai és óvodai beiratkozás.

 A veszélyhelyzet miatt módosult a jelentkezések rendje Taksonyban. Az óvoda április 21-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó, taksonyi lakóhellyel rendelkező gyerekeket, akiknek a 2020/2021-es nevelési évben el kell kezdeniük az óvodát. Ez azokat érinti, akik augusztus 31-ig a 3. életévüket betöltik. Azok, akik nem rendelkeznek taksonyi lakóhellyel április 17-ig küldhetik el jelentkezésüket az óvodavezetőnek. Az iskola esetében is ez a felvételi eljárás működik. Az intézmény hivatalból felveszi azokat a helyi gyermekeket, akik augusztus 31-ig a 6. életévüket betöltik és tankötelessé válnak. A taksonyi lakóhellyel nem rendelkező gyermekek jelentkezésére április 24-ig van lehetőség. A két intézmény elkészíti az elektronikus formában kitöltendő dokumentumokat, amelyeket az intézménynek kell elküldeni. Mindez április 6-ától letölthető lesz a www.taksony.hu weboldalról, az iskola vonatkozásában pedig a taksonyi-svabok.hu/iskola/ honlapról.

 

Kép forrása: nlc.hu

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink