Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Desireless - You gotta be
Naptár ikon
2020. február 24. hétfő Mátyás napja van.
Nagy az érdeklődés
Elválasztó
Hírek » Ercsi » Nagy az érdeklődés
Elválasztó

Külföldi cég költözne Ercsibe
 

A cukorgyári üzemek egy részén hulladék újrahasznosító, fémfeldolgozó telepet szeretne létesíteni egy osztrák társaság. A telephelyek ilyen célú hasznosításához módosítani kell a Helyi Építési Szabályzatot és szükséges lakossági tájékoztató fórumot is rendezni. Más befektetők munkásszállásokat és raktárakat szeretnének kialakítani a területen. A laktanya jelentős része a Honvédelmi Minisztérium tulajdonában áll, így az Önkormányzatnak ezekkel kapcsolatban csak közvetítő szerepe van. Itt egy belga cég az érdeklődő, akik barnamezős területek újrahasznosításával foglalkoznak. Lakóövezetet alakítanának ki, új lakóparkokkal, kertes házas területekkel, és a szükséges szolgáltató és közintézményekkel együtt. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink