Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. június 05. péntek Fatime napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Sportutca Rédai Gábor és Kecskés István
Mozgással a felnövekvő nemzedékért
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Mozgással a felnövekvő nemzedékért
Elválasztó

Mozgásszervi szűrésen mérik fel az óvodások állapotát.

Az Egészséges Városok Szigetszentmiklósi Közalapítvány kezdeményezésére és finanszírozásában az idén ősszel immár negyedik alkalommal zajlanak az ingyenes játékos mozgásszervi szűrések. Az idei évben is közel 500 gyermek vesz részt a programban a város óvodáiból. Papp István, az alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, hogy a pedagógusok és szülők egyaránt örülnek a lehetőségnek. Az óvodapedagósusok nagyon hasznosnak tartják a szűrést, mivel az intézménybe látogató gyógytornász szakember azonnal válaszol a felvetődő kérdésekre. Segíti a problémák megelőzését, hogy a nevelési év elején történik a vizsgálat, így a korrekcióra több hónap áll rendelkezésre. A szülők tájékoztatásával és megfelelő szakemberhez irányításával, a gyerekek az iskolát már megerősített láb- és hátizomzattal kezdhetik. A tapasztalatok szerint a szűrési eredmények egyre jobbak. Ennek az is oka, hogy az alapítvány gyakorlatokat tartalmazó kiadvánnyal segíti a szülők és óvónők munkáját - tette hozzá Papp István.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Állás...

Cím: Bugyi, Alsóráda puszta 2, 2347

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink