Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. október 01. csütörtök Malvin napja van.
Módosították a költségvetést
Elválasztó
Hírek » Tököl » Módosították a költségvetést
Elválasztó

Több a bevétel és a kiadás is. 

Sikeres pályázatok miatt is szükséges volt a tököli költségvetési rendelet módosítása a képviselő-testület legutóbbi ülésén. Az önkormányzat eredményesen indult több kiíráson is, így a kompok felújítására, járdák kivitelezésére és kerékpárút építésre is nyert pénzt a város. Ez plusz feladatot adott a képviselőknek, hiszen több esetben is át kellett írni a költségvetést, módosítani kellett a bevételi és a kiadási sorokat is. Hoffman Pál Tököl polgármestere a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy egy belügyminisztériumi döntésnek köszönhetően is növekedett a város bevétele. A bevételek mellett a kiadások is emelkedtek a tavalyi évben Tökölön. Emiatt a rendelkezésre álló folyószámlahitel-keretet is használnia kellett a városnak, de Hoffman Pál ezzel kapcsolatban elmondta, hogy természetesen visszafizették a felvett kölcsönt.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Csepel-sziget egyik legfelszereltebb Baba Boltja most még nagyobb üzletbe költözött.

Az új címük: Szigetszentmiklós, Árpád utca 46.

Újszülött kortól mindent megtalálsz, amire a babának és a mamának szüksége lehet.

Nyitva tartásuk: Hétfőtől péntekig 9:00-től 17:00-ig

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink