Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Curtis - Lehetne újra február
Naptár ikon
2020. február 24. hétfő Mátyás napja van.
Módosították a költségvetést
Elválasztó
Hírek » Tököl » Módosították a költségvetést
Elválasztó

Több a bevétel és a kiadás is. 

Sikeres pályázatok miatt is szükséges volt a tököli költségvetési rendelet módosítása a képviselő-testület legutóbbi ülésén. Az önkormányzat eredményesen indult több kiíráson is, így a kompok felújítására, járdák kivitelezésére és kerékpárút építésre is nyert pénzt a város. Ez plusz feladatot adott a képviselőknek, hiszen több esetben is át kellett írni a költségvetést, módosítani kellett a bevételi és a kiadási sorokat is. Hoffman Pál Tököl polgármestere a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy egy belügyminisztériumi döntésnek köszönhetően is növekedett a város bevétele. A bevételek mellett a kiadások is emelkedtek a tavalyi évben Tökölön. Emiatt a rendelkezésre álló folyószámlahitel-keretet is használnia kellett a városnak, de Hoffman Pál ezzel kapcsolatban elmondta, hogy természetesen visszafizették a felvett kölcsönt.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink