Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lukas Graham - Mama Said
Naptár ikon
2020. július 06. hétfő Csaba napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Mozaik ismétlés Lakihegy Rádió
Megjelent a Dunavarsányi Napló legújabb száma
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Megjelent a Dunavarsányi Napló legújabb száma
Elválasztó

Lesz mit olvasni. 

Hivatalos információkat közöl a dunavarsányi havilap, a várost is érintő Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztésével kapcsolatban, de nemcsak ez az a téma, ami miatt érdemes keresni a lapot a postaládában. A kiadványban olvashatnak a városi beruházások aktuális helyzetéről, de még arról is, hogy milyen titkokat a föld mélye a város szélén. A Művelődési és Sport Alapítvány is összefoglalja az újság legfrissebb számában, hogy mi minden történt az elmúlt hónapokban a szervezettel és milyen sikereket hoztak a járványügyi időszakban kiírt pályázatok. A Dunavarsányi Napló kétoldalas képriportban eleveníti fel a városban lezajlott trianoni megemlékezést. A lapban az egyházközségek is beszámolnak is a legfrissebb híreikről és a Petőfi Művelődési Ház is bemutatja azokat a képeket, rajzokat, amelyek a Szabó Lőrinc születésének 120. évfordulójára kiírt pályázatra érkeztek. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink