Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Desireless - You gotta be
Naptár ikon
2020. február 24. hétfő Mátyás napja van.
Közmeghallgatás
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Közmeghallgatás
Elválasztó

Új bölcsődét építenének Dunaharasztiban

Pályázatot nyújt be Dunaharaszti egy új bölcsőde építésére, a beruházása 141 millió forint önerő különít el a város képviselő-testülete, derült ki a február 10-i közmeghallgatáson. Ugyancsak külső forrás bevonásával tervezik több intézmény energetikai felújítását, de Szalay László polgármester azt is bejelentette, hogy a Hunyadi iskola négy új osztályteremre jelentette be igényét, amelyet vélhetően konténerekkel oldanak majd meg. A város vezetője elmondta, hogy ebben az évben nagyjából 100 millió forintot különít el a város a vízelvezetés fejlesztésére, karbantartására. Ebből az összegből oldják meg az előre tervezett ilyen jellegű beruházásokat, és azokat is, amelyeket a lakosság kérésére indítanak. Az orvosi rendelő műszaki átadását márciusra tervezik és a betegek nyár elején vehetik birtokba a központot. A városnak a fejlesztés árának második részét az idén kell kifizetnie. A közmeghallgatáson ismét téma volt a kerékpárút. A fejlesztés elkezdésével kapcsolatban a város szeretné  megvárni az M0-áson folyó munkák végét, mert a párhuzamos munka jelentős torlódást okozna a Némedi úton, így ebben az évben ez a munka nem kezdődik el. Emellett az önkormányzat még két kerékpárút kialakítását tervezi: az egyik Taksony és Dunaharaszti között, a másik a Paál László utcában a lakóövezet határáig tart majd.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink