Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. június 06. szombat Norbert napja van.
Konferencia és börze
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Konferencia és börze
Elválasztó

Jelen és jövőkép a közétkeztetésben.

Ez lesz a témája a Szigetszentmiklós Önkormányzata által szervezett Élelmezésvezetők Országos Konferenciájának. November 4-én az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI-ban zajló szakmai fórumon a közétkeztetés aktuális kérdéseiről is szó lesz majd. Bolláné Jakab Barbara, a szigetszentmiklósi Egészségügyi és Oktatási Intézményeket Működtető Iroda, vagyis az EGOMIR vezetője a Lakihegy Rádiónak elmonda: az élelmezésvezetők szakmai előadásokon is részt vehetnek a Hangversenyteremben. Hozzátette: az intézmény aulájában azok a kiállítók is bemutathatják magukat, akik valamilyen terméket, esetleg szolgáltatást tudnak biztosítani a szakmának.
Ugyancsak november 4-én rendezik meg a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban a Jövő-Kép Szakmaválasztó Börzét. Bolláné Jakab Barbara hozzátette: a koncerenciát 4 évvel ezelőtt rendezték meg először, a cél pedig az volt, hogy segítsék az élelmezésvezetők munkáját.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink