Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lukas Graham - Mama Said
Naptár ikon
2020. július 06. hétfő Csaba napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Mozaik ismétlés Lakihegy Rádió
Jól halad a piacfelújítás
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Jól halad a piacfelújítás
Elválasztó

 Tartják az ütemet.

A változékony időjárás és a járványügyi előírások maximális betartása mellett is ütemtervnek megfelelően folyik a Piac tér felújítása Százhalombattán. Janovszky Károly, az üzemeltető SZÁKOM Kft. ügyvezetője elmondta: akár az augusztus végére tervezett átadás előtt befejeződhet a beruházás. A százhalombattai önkormányzat évek óta tervezte a 25 éves piactér felújítását, amely - a rendeltetésszerű használatból eredő karbantartási munkálatok mellett is – időszerűvé vált. A beruházás összköltsége mintegy százmillió forint, amely közel hetvenmillió forintos állami támogatásból és mintegy harmincmillió forint önkormányzati önrészből áll. A battai Piac tér fedett árusítótere a duplájára bővül, kicserélik a térburkolatot, bővítik az elektromos rendszert, és megújul a közvilágítási hálózat, valamint a csapadékvíz-elvezetés is.(Kép:hirtukor.hu)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink