Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Heincz Gabi/Biga - Good Vibez
Naptár ikon
2020. július 06. hétfő Csaba napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Mozaik ismétlés Lakihegy Rádió
Ismét tanácskoznak a képviselők
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Ismét tanácskoznak a képviselők
Elválasztó

Személyesen egyeztetnek. 

Újból lesz képviselő-testületi ülés Dunaharasztiban. A járványügyi veszélyhelyzet idején nem találkoztak személyesen a képviselők, akik június 29-én, kedden, 14 órától tartják soros ülésüket. Több napirend is foglalkozik majd a helyi egészségüggyel, hiszen pályázatokat bírálnak el és döntenek egy praxis adás-vételével kapcsolatban is. Döntenek majd a közvilágítás fejlesztésével kapcsolatos idei tervekről, közműfejlesztésről és új helyi adórendelet megalkotásáról is szó lesz. Emellett felülvizsgálják majd az étkezési díjakat és téma lesz majd a helyi önszerveződő közösségek 2019-es munkája, valamint az idei évre nyújtandó támogatások mértéke is. Beszámol a tavalyi évi munkájáról az Önkormányzat Városfejlesztési, Közbiztonsági és Környezetvédelmi, valamint a Pénzügyi Bizottsága is. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink