Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: James Brown - I Got You
Naptár ikon
2020. február 24. hétfő Mátyás napja van.
Ingyenes nyitány
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Ingyenes nyitány
Elválasztó

Ingyenes lesz a nyitó- és záróceremónia a Summerfesten. 

A XXVI. Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár nyitó-és záróceremóniájára már lehet igényelni az ingyenes, helyre szóló belépőket a Barátság Kulturális Központ jegypénztárában hétköznapokon 10 és 18 óra között. Európa legrangosabb fesztiválját augusztus 12. és 22. között rendezik meg Százhalombattán. Az augusztus 14-i nyitóceremónián minden résztvevő tánccsoport bemutatkozik a Szent István téri Fesztiválszínpadon. Az idei Summerfestre Bolíviából, Bosznia-Hercegovinából, Bulgáriából, Chiléből, Indonéziából, Kínából, Kolumbiából, Lengyelországból, Oroszországból, Panamából, Spanyolországból és Romániából is érkeznek az együttesek és most először mutatkozik a battai fesztiválon Japán és Malajzia. A japán dobszínház és a maláj tradicionális dobegyüttes műsora különleges zenei élmény lesz. 
 
 
Kép forrása: Százhalombattai Hírtükör Online

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink