Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. június 06. szombat Norbert napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Sztárportré- Ismétlés Lakihegy Rádió
Forgalomkorlátozás
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Forgalomkorlátozás
Elválasztó

Korlátozzák a forgalmat.

 Az október 23-ai, szerdai városi rendezvény miatt forgalomkorlátozásra számíthatnak a Szigetszentmiklóson közlekedők. A 10 órakor kezdődő esemény kezdő helyszíne a Gyergyószentmiklós tér, a Tököli utca és Kinizsi utca kereszteződésében. A rendezvény lebonyolítása érdekében már október 22-én éjjeltől nem lehet autóval megállni a térnél. Parkolni szerdán 12 óráig nem lehet. Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére szervezett esemény napján 9 és 12 óra között a Tököli utca 1. és 19. szám közötti szakaszon nem lehet majd gépjárművel közlekedni. Ugyanebben az időszakban a Kinizsi utcából csak korlátozottan lehet a Tököli utca irányába közlekedni gépjárművel. Ezen a napon a Volán és BKK járatai terelőúton közlekednek. Ezzel kapcsolatban a társaságok weboldalán is található információ.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink