Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. június 06. szombat Norbert napja van.
Fontos a vitaminok
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Fontos a vitaminok
Elválasztó

Próbatételnek van kitéve szervezetünk. 

Az ősz beköszöntével ugyanis egyre több betegség érhet minket utol. Ilyen például a megfázás, az influenza és ezek szövődményei. Keller Tamásné dr.,  szigetszentmiklósi gyógyszerész arra hívja fel a figyelmet, hogy a hirtelen időjárás változás megviseli a szervezetet. A betegség ellen vitaminokkal és réteges öltözködéssel lehet a legjobban védekezni, de vannak más módszerek is. Érdemes az utolsó napsugarakat még kihasználni, és sokat tartózkodni a friss levegőn. A D vitaminra ugyanis nagyon nagy szüksége van szervezetünknek. Éppen ezért, ősszel és télen mindenképpen érdemes vitamin formájában pótolni azt - tette hozzá. 
Zöldséggel és gyümölccsel is megelőzhető a nátha. A megfázás a leggyakrabban előforduló betegségek közé tartozik, különösen az októbertől márciusig tartó hónapokban. A megelőzésében nagy szerepe van a táplálkozásnak - mondta a patikus. A brokkoli, vörös áfonya, és a savanyú káposzta mind olyan élelmiszerek, amelyek megfelelő és jó minőségű tápanyagot biztosítanak a szervezetnek. A gyógyteák mellett, különböző fűszernövények is jótékony hatásúak. 
 
Kép forrása: https://www.consumerlab.com

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink