Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: OMI - Cheerleader
Naptár ikon
2020. február 24. hétfő Mátyás napja van.
Ercsiben is dübörög a kampány
Elválasztó
Hírek » Ercsi » Ercsiben is dübörög a kampány
Elválasztó

Időközi országgyűlési-választás lesz február 16-án. 

Az időközi országgyűlési-képviselő választás előtt három jelölt is Ercsibe látogatott az elmúlt időszakban. Az eddigi honatya Pintér Tamás, tavaly ősszel Dunaújváros polgármestere lett, majd lemondott az országgyűlési mandátumáról, ezért tartanak február 16-án, vasárnap időközi választást a körzetben. A kampány finisében a jelöltek egy része Ercsiben is bemutatkozott. Az ellenzéki összefogás jelöltje Kálló Zoltán indulója bemutatkozójában elmondta, hogy nem azt keresi, amiben nem értenek egyet a támogatóival, hanem azokat a pontokat, amelyek összekötik őt és a támogatóit. A kormánypártok által támogatott Molnár Tibor több utcafórumon is találkozott a választókkal. Az iváncsai polgármester elmondta, hogy mindenképpen találkozni akart az Ercsiben élő emberekkel, ezért döntött úgy, hogy az utcán beszélget a helyiekkel. Medveczki Zoltán, a Zöldek jelöltje szerint nem az indulók személye, hanem a mögöttük álló pártok gazdasági helyzete dönt a sikerről. A választáson összesen heten indulnak, a felsoroltakon kívül Árgyellán János, a Mi Hazánk Mozgalom, Borbély József a Tempó Párt színeiben, míg Dr. Sűrű Renáta és Törökné Juhász Ilona függetlenként indul. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink