Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: New Kids On The Block - Tonight
Naptár ikon
2020. május 26. kedd Fülöp napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Csak online
Elválasztó
Hírek » Ercsi » Csak online
Elválasztó

Bezár a kultúrház

Polgármesteri döntés értelmében felfüggeszti a működését az Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár Ercsiben. Szabó Tamás, a város vezetője vasárnap tájékoztatta az intézmény vezetőit arról, hogy a kultúrház teljes zárását rendeli el. Ennek értelmében a már korábban meghirdetett és lemondott programok mellett, az állandó rendezvények is elmaradnak. A művelődési ház vezetői közölték, hogy telefonon, illetve e-mail üzenetben elérhetőek az intézmény munkatársai, akik ezeken a csatornákon állnak a helyiek rendelkezésére. A közleményben az áll, hogy a könyvtár munkatársait is kereshetik telefonon, valamint üzenetben, a kölcsönzéseiket ilyen formában is meghosszabbíthatják, a zárva tartás ideje alatt késedelmi díjat nem számítanak fel. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink