Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly napja van.
Bizonytalan
Elválasztó
Hírek » Tököl » Bizonytalan
Elválasztó

Ismét el kellett halasztani a tököli koncertet.

A "30 éve szabadon" Emlékbizottság támogatásával az Ismerős Arcok együttes lépett volna színpadra a Sportcsarnokban október 12-én. A zenekar frontembere, Nyerges Attila azonban közlekedési balesetet szenvedett és el kellett halasztani a koncertet. A szervezők október 21-ére tették át az eseményt, de az énekes állapota miatt ismét másik időpontot kellett keresni. Hoffman Pál polgármester a város honlapján tájékoztatta a tökölieket arról, hogy a koncert új időpontja egyelőre bizonytalan, annak meghatározására az énekes egészségi állapotának javulását követően kerül sor.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink