Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: James Brown - I Got You
Naptár ikon
2020. február 24. hétfő Mátyás napja van.
Békés víz
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Békés víz
Elválasztó

Ideális körülmények között gyakorolhatnak a kezdő kajakosok és kenusok a Kis-Dunán 

- mondta Víg Géza, a Szigetszentmiklósi Vízisport Egyesület elnöke. Az RSD legszebb része Szgetszentmiklós vonalában található. Itt terül el Európa második legnagyobb úszólápja, amely egyedülálló természetvédelmi értéket testközelből is tanulmányozhatják az evezés kedvelői.A 700 hektár területű úszóláp különleges képződmény, amelynek fő szövetét a nád gyökérzete alkotja. A nádállomány ránő a vízre, és sűrű gyökérzetével másfél-két méter vastag szövetet képez, amely a vízen úszik. Víg Géza szerint a számos előnnyel és látnivalóval jár az evezősök számára, ha a szigetszentmiklósi szakaszon haladnak. 
A Kis-Duna vízszintjét jelenleg 170 centiméteren tartják. Azok, akik ismerkednének a sporttal megtehetik, hiszen a Csónakházban több tucat bérelhető hajó áll a túrázók, sportolók rendelkezésére - emelte ki az egyesület elnöke. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink