Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. június 06. szombat Norbert napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Sztárportré- Ismétlés Lakihegy Rádió
Autizmus nap
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Autizmus nap
Elválasztó

Szülőtalálkozók, tréningek, közös programok

 - a többi között ezekkel segíti az autista gyermeket nevelő szülőket a Mozaik Közhasznú Egyesület. A szülőtalálkozókat a többi között Szigetszentmiklóson is rendszeresen megtartják. Ilyenkor a szülőket leginkább foglalkoztató kérdések kerülnek napirendre - mondta Kapitány Imola, elnök.  A felvetődő kérdéseket legtöbbször szakember válaszolja meg. Az egyesület az ősszel újabb programmal is készül. A 7. Dunaharaszti Autizmus napot október 25-én, pénteken tarják 9:30 és 14 óra között a Laffert Kúriában. Ezúttal az autista tanulók oktatása kerül fókuszba. Az egyesület alakulásakor azt a célt tűzte ki, hogy képviselje a térségben élő gyermekek érdekeit. Kapitány Imola hozzátette: Szigetszentmiklóson is él néhány olyan család, amelyek érintettek a témában, de a betegek pontos számát nehéz meghatározni.
 
Kép forrása: https://www.cbsnews.com

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink